Faillissement verkoop het grooste aanbod online verkopen

By | 24 januari 2012


U wilt goederen kopen uit faillissement? Dan ben u hier op het goeden adres wij geven dagelijks een overzicht van actueel aanbod faillissement verkoop. Onze website heeft een informatie karakter over alles wat temaken heeft met executie verkopen en openbare verkopingen. Op het huidig moment worden steeds meer particulieren zich bewust dat het voordeel kan hebben om goeden te kopen uit faillissement. Soms is uw aankoop wel vijftig procent goedkoper dan bij een regulieren verkoop. Echter schuilen er ook risico’s met zich mee. U krijgt bij het kopen uit faillissement geen garantie en u koop wat u ziet. Wilt u een auto kopen dan mag u geen proefrit maken, het kan zelf zijn dat u niet zeker weet of de motor start.


Faillissement veilingen

Een aantal ondernemingen heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van faillissement verkopen op internet. U kunt thuis van uit uw omgeving mee bieden op een aangeboden kavel. Het is echter altijd verstandig om naar een kijkdag te gaan. Hier kunt u het goed van uw voorkeur rustig bekijken. Waardoor u eventuele gebreken vroegtijdig kunt constateren.

Belasting deurwaarders en domeinen

Naast de particulieren sector worden er ook door de overheid verkopen georganiseerd. Bijvoorbeeld door inbeslagname of door het niet nakomen van belasting verplichtingen. In tegenstelling tot internet veilingen uit faillissement betaald u hier geen opgeld of veiling kosten. Dit is wel zo prettig en scheelt enorm in het aankoop bedrag. Online veilingen faillissement vragen als snel vijftien tot twintig procent van het geboden bedrag. Hier dient u altijd rekening mee te houden bij uw eventuele aankoop.