Welke goederen worden aangeboden

By | 26 januari 2013

Faillissement verkoop keukens


U wilt een keuken kopen uit faillissement. Dit kan, er worden immers vaak genoeg keukens online aangeboden. Echter er hangen wel een aantal nadelen aan het kopen van uw keuken via een faillissement veiling. De keukens die worden aangeboden zijn vaak showroom modellen. Daar is op zich niks mis mee echter u weet niet hoe lang de keuken al in de show room heeft gestaan. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u een keuken koopt die niet nieuw is maar toch al snel een jaar oud.

Mocht u besluiten om uw keuken uit faillissement te kopen, neem dan altijd de tijd om op de kijkdag de keuken van uw voorkeur te gaan bezichtigen. Het veilinghuis heeft vastgelegde dagen waarop u kan komen kijken. Ondanks dat de keuken nieuw is en eigenlijk niet gebruik kan deze toch beschadigd zijn. Tevens kunt u navragen of eventueel beschadigde onderdelen nog nabesteld kunnen worden. Is dit niet mogelijk wees verstandig en koop de keuken niet.


Als u op de kijkdag bent kunt u gelijk na meten of de keuken wel de maten heeft als omschreven. Buiten dat het al een hele zoektocht is om de keuken te vinden die uit past bij uw indeling. U moet er wel rekening mee houden dat het gebruikelijk is dat u na aankoop de keuken zelf demonteert en installeert; op faillissement goederen bestaat geen installatie service. Een laatste belangrijk punt is dat u goed controleert op de keuken met of zonder apparatuur wordt aangeboden. Hiermee kan de aankoopprijs al snel de helft verschillen. Natuurlijk is apparatuur altijd los verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Badkamer of sanitair via faillissement verkoop.
Meerdere keren per jaar worden grote partijen sanitair via online faillissement veilingen aangeboden. Vaak tot wel 50% goedkoper als uit de winkel. Dit komt omdat oude modellen en voorraden worden opgeruimd middels het starten van een veiling. De gehele voorraad wordt gelijk verkocht en kan men zich focussen op de nieuw collectie. Vaak gaat het hier om Jacuzzi’s en bubbelbaden uit het hogere segment. Maar bent u zoekende naar een leuke douchecabine dan kan u zeker op een faillissement verkoop een leuke aankoop doen. Dit loont helemaal als u ook beschikt over twee rechter handen en het juiste gereedschap en hel zelf kan instaleren.

Faillissement verkoop gereedschap, werkplaats inrichting
Klust u graag en beschikt u over twee rechter handen maar u heeft niet het juiste gereedschap? Regelmatig wordt via online faillissementveilingen specifiek en speciaal gereedschap aangeboden. Bouwbedrijven die door de crisis het niet meer vol weten te houden. Hier worden de bezittingen openbaar verkocht, van decoupeerzaag tot cementmolen. Maar wel van de beste kwaliteit. Natuurlijk allemaal wel gebruikt maar wel goed gereedschap; hiermee kunt u meer dan een klus in uw huis klaren. Of u nu een muur wilt metselen of een tuinhuis wilt timmeren. Op een faillissement veiling is een zeer goot aanbod aan gereedschappen te vinden. Let op : Controleer altijd de nieuwprijs, hiermee voorkomt u dat het gebruikte gereedschap wordt overgewaardeerd en u als nog teveel betaalt voor een tweedehands product.

Meubels, meubilair uit faillissement verkoop.
Regelmatig worden meubels aangeboden via een openbare veiling. Op verschillende veilingsites worden alle stijlen van design tot antiek aangeboden. Vaak vele euro’s onder de oorspronkelijke vraagprijs. Dit kan zijn omdat het een oude collectie betreft maar ook omdat het bedrijf geen opvolger kent waardoor een opheffingsuitverkoop plaats vindt. Als u goed zoekt kunt u zeker voor een leuk bedrag de aankoop doen waar u altijd al van had gedroomd. Wat dacht u van een Jan de Bouvrie bankstel of een van de Berg stoel. Natuurlijk is dit niet iedereen zijn smaak maar er is voldoende aanbod van meubilair uit faillissement verkopen dat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Faillissement verkoop auto’s
Auto veilingen uit faillissement zijn ver weg het meest bekeken. Dit komt omdat zowel de deurwaarder als de curator als eerste besluit de auto te verkopen. Een auto heeft vaak nog een hoge dagwaarde; daarbij het is makkelijk verkoopbaar. Veel auto handelaren kopen auto’s uit faillissement; zij weten zeer goed de waarde van een auto te bepalen. Daarbij hebben ze kennis van voertuigtechniek en weet men snel te bepalen wat de technische staat is van de auto.

Ook u als particulier kunt u auto’s kopen uit faillissement. Wekelijks worden er honderden auto’s aangeboden. U hoeft hier voor alleen uw legitimatie bewijs mee te nemen naar de verkoop en cash geld. Natuurlijk zit aan elk voordeel ook een nadeel. U koopt de auto’s in de staat zoals ze op de autoveiling getoond worden. U heeft geen mogelijkheid het voertuig te testen een proefrit is niet toegestaan. Natuurlijk beïnvloedt dit de prijs. Naast dat de belastingdienst die regelmatig auto’s aanbiedt worden er maandelijks voertuigen verkocht door de Dienst Domeinen. Hier vindt u bijna van alles van Mercedes tot en met Volkswagen. Ook worden er vrachtwagens en opleggers aangeboden. Mocht dit iets voor u zijn, neem dan gerust een kijkje bij “domeienrz” voor het actuele aanbod.